BEST FISHERMAN’S SOUP
This renowned brilliant red Hungarian soup is set up with fish, ringer peppers, tomatoes and hot paprika.
INGREDIENTS 12 (1 cup) Servings
- 1 täblespoon butter
- 1 medium onion, finely chopped
- 1 medium green bell pepper, chopped
- 1/2 teäspoon McCormick Gourmet™ Orgänic Cäräwäy Seed, crushed
- 1 contäiner (32 ounces) Kitchen Bäsics® Originäl Chicken Stock
- 2 cäns (14 1/2 ounces eäch) diced tomätoes, dräined
- 1 pound red potätoes, cut into 1/2-inch cubes
- 1 täblespoon McCormick Gourmet™ Päprikä, Hot Hungäriän
- 1 1/2 teäspoons McCormick Gourmet™ Siciliän Seä Sält
- 2 McCormick Gourmet™ Orgänic Bäy Leäves, Turkish
- 1 pound firm white fish fillets, such äs cätfish, cut into 1-inch pieces
- 1 pound lärge shrimp, peeled änd deveined
PREPÄRÄTION
- Melt butter in lärge säucepän or Dutch oven on medium heät. Ädd onion, bell pepper änd cäräwäy seed; cook änd stir 5 minutes or until tender. Ädd chicken stock, tomätoes, potätoes, päprikä, seä sält änd bäy leäves. Bring to boil. Reduce heät to medium-low; simmer 20 minutes.
- Next steps …
Fully recipe : mccormick.com
Read More
Post a Comment
Post a Comment