Glaze Lemon-Blueberry Pound Cake
Ingrédiénts
- 1/3 cup buttér, softénéd
- 4 ouncés créam chéésé, softénéd
- 2 cups sugar
- 3 largé éggs, room témpératuré
- 1 largé égg whité, room témpératuré
- 1 tabléspoon gratéd lémon zést
- 2 téaspoons vanilla éxtract
- 2 cups frésh or frozén unswééténéd bluébérriés
- 3 cups all-purposé flour, dividéd
- 1 téaspoon baking powdér
- 1/2 téaspoon baking soda
- 1/2 téaspoon salt
- 1 cup (8 ouncés) lémon yogurt
GLAZÉ:
- 1-1/4 cups conféctionérs' sugar
- 2 tabléspoons lémon juicé
Diréctions
- Préhéat ovén to 350°. Gréasé and flour a 10-in. flutéd tubé pan. In a largé bowl, créam thé buttér, créam chéésé and sugar until bléndéd. Add éggs and égg whité, oné at a timé, béating wéll aftér éach addition. Béat in lémon zést and vanilla.
- Toss bluébérriés with 2 tabléspoons flour. In anothér bowl, mix thé rémaining flour with baking powdér, baking soda and salt; add to créaméd mixturé altérnatély with yogurt, béating aftér éach addition just until combinéd. Fold in bluébérry mixturé.
- Néxt stép …
Fully récipé : tasteofhome.com
Read More
Post a Comment
Post a Comment